Той иска да направя аборт

От 16 коментара0/5

...каза, че не можел да приема моите недостатъци и това означава,  че няма смисъл да продължаваме и с две думи да правя аборт.
...каза, че не можел да приема моите недостатъци и това означава, че няма смисъл да продължаваме и с две думи да правя аборт.

Здравейте, ето я и моята история: на 27 години съм и съм бременна. С таткото сме от година и половина , но не живеем заедно. Разделихме се по негово желание. След което дойде след няколко седмици и каза, че иска да бъде с мен , не може да ме забрави , иска да има деца от мен и така.

Не се пазихме и резултата е налице. Проблемът, е че той не иска нито мен , нито детето. Оказа се, че е смятал, че аз съм пиела хапчета и затова не се е пазил, а не както аз смятах, че правим бебе.

След като му казах че съм бременна , той не реагира по никакъв начин и след една седмица ми каза, че не можел да приема моите недостатъци и това означава,  че няма смисъл да продължаваме и с две думи да правя аборт.

Аз много го исках това дете и продължавам да го искам сега просто не знам какво да правя. Ясно е че с таткото няма да сме заедно повече , но си мисля , че ако сега направя аборт това ще е най голямата ми грешка. Помогнете.  

16 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 08.11.2013, 18:08 ч.

Не мога да те съжаля .. Просто това "той си мислеше, че пия хапчета, а аз, че правим бебе" е върха на простотията! Махни го това дете, надали е заслужило с нещо такава майка. Обричаш го да живее без баща. Или с някаква...

Виж всички коментари за "Той иска да направя аборт".

Още истории от "Бременност"

ВТОРО ДЕТЕ?

ВТОРО ДЕТЕ?

Здравейте на всички!Искам да споделя за притеснението си и се надявам да получа...

Противозачатъчни

Противозачатъчни

Здравейте! На 17 години съм и водя полов живот от около половин година. Засега...

Бебе и домашни животни

Бебе и домашни животни

Здравейте момичета, Бременна съм в края на 6-тия месец. С нетърпение и много...