Обичаме се, но се нараняваме

От 6 коментара0/5

Просто много го обичам и го искам до себе си повече от всичко. Знам, че и той го иска, но не го показва както преди.
Просто много го обичам и го искам до себе си повече от всичко. Знам, че и той го иска, но не го показва както преди.

С приятеля ми сме заедно от почти година. В началото отношенията ни бяха повече от прекрасни, привързахме се адски много един към друг.

Той постоянно ми показваше любовта си, че аз съм най-важната за него, правеше куп мили жестове, обсипваше ме с любов..... Но в един момент нещата се обърнаха.

Аз съм доста емоционална и скараме ли се, сякаш е за последно-сълзи, крясъци, хвърляне на предмети и силни думи. В началото аз се държах зле с него, приех го за даденост. Сякаш търсех най-малкия повод, за да го нападна. Той премълчаваше, извиняваше се дори когато не беше виновен. Не преставаше да гледа как нещата да вървят добре и да се разбираме. А аз въпреки всичко не оцених това, а го обичах. Продължавах да го нападам за нищо, обиждала съм го много пъти, заплашвах го, че ще се разделим....

Много изживяваше нещата, разплаквал се е дори (мъж да плач?  ?!!!!), но не престана да държи ръката ми и да ми показва по всеки един начин колко съм важна за него. Дотук с лошите моменти, макар че не са малко...

Връзката ни, въпреки трудностите беше много пламенна, прекарвахме заедно голяма част от времето, не сме скучали нито за миг. Дори когато не се виждахме, той идваше до нас, за да ме види и погушка ей така за 10-20 минутки. Водехме доста активен сексуален живот, а и любов също. Угаждаше ми за всичко, правеше ми изненади. Не се спря да прави планове за бъдещето и да мечтае, казваше че аз съм единствената..  В работата му е доста натоварено и не се е доспивал, за да сме заедно.Съобразява се с мен за всичко- излизания, музика, предпочитания итн.

Но аз с моя чепат характер не се спрях и нещата се промениха. Преди един месец всичко се промени. Дори ми поиска раздяла, но аз му отказах и останахме заедно с десетките обещания, че всичко ще се промени и ще бъдем щастливи. Признавам осъзнах се, не престанах да се обвинявам и съжалявам за грешките, които направих но твърде късно. Той започна лека по лека да се държи по-студено. Когато е разсърден или подразнен става студен,груб... друг човек. Казва ми тежки неща, за които после се извинява, но понякога много ме е наранявал.

Разочаровал ме е доста пъти ,много пъти сме били на ръба да приключим всичко...но пак се връщаме един към друг, докато пак не изникне нещо и пак се скараме...като за последно. А нашите караници са за глупости или обвинения относно това кой колко дава или не дава във връзката ни. След всяка каквга си обещаваме да забравим старите си навици и грешки и да израснем в тази връзка...и се получава... до следващия спор.

Истината е, че сега аз давам всичко от себе си а той дава назад. Което ме подлудява. Говорили сме на тази тема и ми е казал, че няма такъв стимул както в началото, но искал да ме прави щастлива.

Не е същия човек, не прави планове за бъдещето с нас, живее ден за ден. Не е спрял да се държи добре и да ми показва, че ме обича, но просто в един момент "прещраква", даже понякога не дава дума да му кажа.

Вече правим секс най-много веднъж и доттук.

Знам, че съм направила грешка в миналото, но защо трябва да ми се натяква как сега лепим счупеното?!?!  Честно казано много преживяхме и много вложихме в тази връзка. Дано всичко да се оправи. Обещахме си, че ще полагаме усилия, че той ще даде всичко от себе си отново. Дано не са само обещания. Просто много го обичам и го искам до себе си повече от всичко. Знам, че и той го иска, но не го показва както преди.

Съжалявам за дългата история ,но имам нужда да споделя, объркана съм.

Страхувам се...

6 коментарaДобави коментар »

nikinsetooo

От nikinsetooo09.06.2014, 21:53 ч.

Не се разделяй с него! Смятам ,че това е период от вашата връзка, който ще отмине.Дайте си малко лично пространство,за да обмислите нещата. Ти не си виновна за нищо. Аз преживявам същото с моя приятел,но не се отказвам....

Виж всички коментари за "Обичаме се, но се нараняваме".

Още истории от "Интимно"

Кой от двама ни не е наред?

Кой от двама ни не е наред?

Здравейте. Съжалявам, че трябва да пиша тук по лош повод, а не за нещо хубаво.Имам...

Дали той е гей или не?

Дали той е гей или не?

Здравейте на всички , които четат темата ми... Имам един приятел, много добър...

Постинор-Дуо

Постинор-Дуо

Искам да попитам нещо. С приятелят ми правихме анален секс, но тогава не усетих...