Дали мъжете разделят любовта от секса?

От 53 коментара2/5

Дали мъжете разделят любовта от секса? Секс без любов? Само и единствено сексуални авантюри? И все в тази насока въпросите могат да бъдат още много. А какви са отговорите?

Ще ми се да поразсъждаваме по тази тема жени. Един пример.

Преди месец и нещо правих секс с мъж, когото познавам от края на миналата година. Запознахме се в интернет. Чаровник, но първоначално не бях впечатлена от него. Даже ми се стори повърхностен. Пихме по едно питие и на изпращане ме покани у тях. Така въобще, ако реша да му гостувам.

През цялото време усещах намек за секс. Нищо особено, банална история. Така след няколко обаждания от негова страна от време на време, след няколко месеца с известна неохота приех да му отида на гости. Казвах си "какво си въобразяваш...пак ще се стигне до секс".

Този път исках да не го допускам, ей така. Разбира се стана точно обратното, хареса ми още от първата целувка, усетих невероятна тръпка, допира му, ласките, беше нежен и същевременно страстен и див, като животно. Имах желанието да му се отдам изцяло без задръжки. Останах изненадана от себе си, от това, че той се оказа невероятен любовник.

Господи, беше страхотен секс! Не знаех дали ще ме потърси отново. Направи го следващата седмица. Последваха секс изпълнения всяка седмица. Каза, че се чувства страхотно. Желаеше ме по няколко пъти, беше ненаситен.

От откъслечните ни разговори разбрах, че не иска сериозни отношения..."не са за мен каза, без отговорности".

Не ме жегна тогава това. Някак си толкова бях опиянена от удоволствието, което изпитвах от секса с него, че не обърнах внимание на тези думи.

Продължихме така, той ме търсеше, аз откликвах. Междувременно го виждах включен в сайтове за запознанства, първоначално се дразнех, после си казах, "какво от това, това е само секс, без чувства, нека не се поддавам на емоциите, той е свободен, не мога да имам претенции" - пълни глупости.

След поредния секс вече бях толкова увлечена, че вървях с пълна сила към лудо влюбване. Пропуснах да кажа, че от малкото, което знаех за него, не го намирах за "подходящия" мъж личност за мен. Въпреки това го харесах невероятно много, като мъж.

Какво ни става на нас жените?! Емоционално се ангажираме, когато ни хареса секса.

Защо мъжете не са такива?! Защо за тях е лесно или поне така изглежда да спрат една такава връзка, щом разберат, че очакваме от тях повече от секс.

Стана ми болно въпреки, че го очаквах. А дали той така лесно ще се раздели с една добра любовница щом тя иска сериозна връзка?!

Знам колко се различаваме в това отношение с мъжете и все пак..не искаме ли и двата пола едно и също нещо?!

p.s. Не уточнявам на колко години съм, нито той надали това има значение..

53 коментарaДобави коментар »

Powered by FIRE™

От Powered by FIRE™22.10.2009, 18:49 ч.

Страхува се да се обвърже,дори и да се влюбва в теб няма да го разбереш, защото той умело се прикрива.. Причината е може би, влюби ли се - той се влюбва докрай и ще те обича силно - защото сред морето от жени, които има той е...

Виж всички коментари за "Дали мъжете разделят любовта от секса?".

Още истории от "Интимно"

Той ли е човекът или бъркам!Дали сексът определя?

Той ли е човекът или бъркам!Дали сексът определя?

Здравейте мили дами,започвам направо, за да не губя времето на никого...С приятеля...

ЗАЩО?

ЗАЩО?

Здравейте всички които ще прочетете моята история,аз самата често посещавам този...

Какво да правя, означава ли, че щом го е гнус от мен и не иска да ми достави удоволствие,  не ме обича?

Оралеан секс за него, а за мен!?

С приятеля ми сме заедно от близо година. Аз мразех оралния секс, но някак се получи така, че с него го заобичах.