5 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

jasmin1

jasmin129.12.2017, 00:39:56 ч.

Трудна ситуация ... Той мисли само за плътски удоволствия. В природата няма само даване,има и взимане . Колкото и да дава момичето от себе си , трябва да се научи и да взима .

[Линк]

Отговори на jasmin1

vall79

vall7929.09.2017, 13:22:29 ч.

Реплика към MonaLisa3

Моята ситуация е почти същата....8 години лъжи

Аз или жена му....живее с мен в чужбина,живее с нея в България.А тя госпожата знае за нас от 8 години...търси го само за пари и да я води по екскурзии...минах през един АД!

Уж са само заради децата му,деца на по 30 години...

Отговори на vall79

jasmin1

jasmin119.09.2017, 01:22:14 ч.

Никога не се подлагайте на самоунижение ...на човек който ходи и с друга жена . Щом не я напуска значи е наглец , мота и двете и краде от времето и енергията на двете . Режете рязко ,защото по късно ще разберете ,че има и още нещо и сте използвани просто за секс . Заслужава ли си, да ви краде от времето и енергията и да ви обърква чувствата и разбърква душевното ви равновесие !

[Линк]

Отговори на jasmin1

Domakinka

Domakinka16.09.2017, 12:34:38 ч.

Това е същото и ако беше женен. Повечето никога не напускат "основната" си жена. Понякога ние просто се надяваме на това, понякога те ни залъгват, че ще го направят, а понякога твърдо ни поставят условията си и ни посочват мястото на "втората". Права си, че ако основната му връзка беше перфектна, той нямаше да има нужда от "патерица". Но няма да си го признае. Мъжете си решават, че има жени, подходящи за "сериозни" отношения - стават за семейство. И че има други жени - подходящи за бягство от скуката и за забавление. Не можеш да ги разубедиш. Половин година е къс период за да решаваш категорично ще го получиш ли само за себе си, или ще си загубиш времето. Дай още малко шанс той да се определи. Но минеш ли годината и нещата не се извъртят в твоя полза - бягай! Пък може и като те загуби да поумнее. А замисляла ли си се, колко е жалко другото момиче и искаш ли да си на нейното място?

Отговори на Domakinka

MonaLisa3

MonaLisa310.09.2017, 21:48:39 ч.

Губиш си времето. За една жена то е много ценно.

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

Коментари за "Аз съм ДРУГАТА"
Страница 1 от 1 • Коментари 5

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.