«12345»

44 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

MonaLisa3

MonaLisa315.11.2017, 00:08:34 ч.

Някой не си е учил уроците по биология. Или по-вероятно е нямал умствения капацитет да ги разбере...

Отговори на MonaLisa3

.......

.......12.11.2017, 08:55:12 ч.

Реплика към MonaLisa3

В природата има само три пола: Мъж, жена и хермафродит. Анатомично, това са релните полове. Гейьовете и лесбийките са сексуални предпочитания или избор. Същото е и за трансджендърите т.е. анатомичен нормалем мъж иска да си премехне пениса, а анатомично нормална жена се чувства и иска да стане мъж. Гейьовете са мъже, а лесбийките са жени. Но хермафродита е и двете т.е. и мъж и жена едновременно-има и вагина има и пенис. Както вървят нещата по света изглежда това ще се узакони постепенно в целия западен свят. Защо до сега не е бил признат хермафродита за третия пол не зная, но той съществува откакто свят светува. Още преди 2,500 г. това се е знаело в древна Гърция, а вероятно и на други места по света. Не забравяйте, че още в самото начало от съществуването на човека, (преди доста милиони години) човекът е бил хермафродит и се е самовъзпроизвеждал. Затова мъжете имат закърняли гърди, а жените имат закърнял пенис-клитор. Ами след като третия пол, хермафродита, съществува от началото на човечеството, редно е да бъде узаконено, та и децата да знаят, че още има нееволюирали хора анатомично. Щом като се узаконяват бракове между еднакви полове (което е погрешно), защо да не се узакони третия пол.

Отговори на .......

MonaLisa3

MonaLisa308.11.2017, 15:09:57 ч.

Ей, любителите на третия пол господа вече могат да спят спокойно (след резервация на билет до Германия)! Идете там, господа, и си узаконете статуса, вместо да ръсите клевети към истинските жени! Вече можете и официално, излезте на открито най-накрая!

[Линк]

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa308.11.2017, 11:40:16 ч.

[Линк]

Отговори на MonaLisa3

Блум

Блум05.10.2017, 13:15:22 ч.

Реплика към herkules

EС ще се разпладне, но аз не виждам по-добра алтернатива в Евразийски съюз, Русия е колонизатор също и то доста по-назадничъв като начин на живот за населението.

Ние сме древна култура, от която са се черпили знания и насоки от цял свят и няма как да станем слуги на някого и да сме добре. Това е нашата карма и урок.

Отговори на Блум

herkules

herkules05.10.2017, 12:43:23 ч.

Реплика към Блум

Блум, аз не казвам, че при патриархалния строй, жената е прилагала пълния си капацитет от възможности, но смея да твърдя, че днешното положение на жените е много по-лошо от преди, в миналото. Феминизмът е на принципа "Може на мен да ми е зле, ама на Вуте да му е по-зле"! Самото схващане, че жената е била потисната е вменено от идеологията за равенството. Системата е потискала еднакво и двата пола. Как е била потисната жената, и какво или кое и е пречило да бъде добра майка и домакиня, обгрижваща семейството си? Според мен, средата в която да израстват "цветята на възможностите" е била много по-благоприятна от днешната. Половете имат различни възможности-способности! Днес цветята са се изродили в тръни, които ще се самозадушат, в стремежа си за израстване. Относно възможностите! Няма как да сееш ряпа, а да очакваш да е с вкус на тиква, и да твърдиш, че няма значение какво си сял, защото било въпрос на торене и поливане!

Аз не съм напълно сигурен в истинноста на пророчествата, но намирам смисъл в съветите на баба Ванга!

Сегашният строй е пред разпадане Блум. Погледни мащабно на случващото се. Светът се изплъзва от пипалата на НСР, и САЩ загуби властта си над света. Англия излезе от ЕС, и други ще я последват. В Испания събитията се променят много бързо. Северна Корея отхвърли налаганата и демонстрация на сила и заплаши да отговори на САЩ по същия начин. Виждаме случващото се днес, но никой не може да предвиди с точност, какво ще е утре. Може само да се надяваме, че ще го има това утре!

Отговори на herkules

Блум

Блум05.10.2017, 11:43:39 ч.

Здрасти Херкулес,

не че не искат, друго е, но няма значение. :)

Аз не мога да приема, че при патриарх. строй е имало пълен капацитет на жените, напротив. Жената е била потисната в проявлението си и поставена в схема. Като майка е имала възможност да е с детето, но какво е можела да му предложи, освен любовта си. А любовта е всичко, но не е достатъчна да подхранва средата, в която трябва да израснат цветята на възможностите. Други са решавали това, не майката. И затова не е дал добри плодове този строй.

Баба Ванга не я харесвам, не казвам че е права за някои неща, но по принцип. Врачки и гледачки проникват в астрала и виждат някой вариант, но не и съдба, менталът обикновено е непознат за тях, затова и не признават вариантите.

Сегашният строй, който е уж демократичен и либерален е всъщност обратното на пропагандираното - обратна дискриминация и тя ще съществува, докато не се осъзнае поне 45-50 % от населението, за да узрее в един момент за квантовата истина и тя е че всеки си формира своя свят с всичките му ефекти и дефекти и обществото нищо не може да направи по въпроса, освен външно да ескалира процесите, като се прави че ги управлява.

Или да "прати в лудници" тези, които казват нещо неразбираемо за материалистите, като в средновековието :–

Отговори на Блум

herkules

herkules05.10.2017, 11:00:39 ч.

Реплика към Блум

Здрасти Блум! Такива индивиди като Моника и Роза не искат да те разберат, а не че не могат. Нама как да се измислят такива закони, които да решат проблема с домашното насилие, защото то е отговор на женското предизвикателство. "Каквото повикало, такова се обадило", - народна мъдрост! Винаги съм поставял тук един много елементарно-простичък въпрос към феминистките! Кога насилията над жените и убийствата им са били повече? През патриархалното минало, или днес, с радикалният феминизъм и яростната антимъжка политика, промотирана от четвъртата власт? За да се излекува болестта (насилието и убийствата на жени), първо трябва да се премахнат причините за нея, а не да се прилага лечение, което много повече вреди, от колкото помага. Едва ли днес женското щастие (романтиката) е по-голямо от колкото през патриархалното време. За мъжете е все тая. Свръх емоциите са присъщи за жените, а днес мъжете са освободени от отговорност, която в миналото не можеха да избегнат, защото съществуваше ценностна система, наречена морал. Днес на жените много им се иска, мъжете да са отново кавалери, но забравиха да бъдат дами, на които да се кавалерства. Случайно попаднах на това, и много ми хареса.

https://petel.bg/Savetat-na-baba-Vanga--koyto-vseki-tryabva-da-pomni--__230965

Отговори на herkules

Блум

Блум05.10.2017, 10:10:09 ч.

По-голям примитив от материалноориентираното съзнание няма.

А по дискусията тук - хубаво е да има закони за защита, но трябва да си даваме сметка, че те не могат да решат нещата. Защото са повърхностни.

Повечето истории, да не каже всички, с домашно насилие са кармично обусловени /люлинската наса да запуши очи и уши/, както и с насилие между народите. Специално за семействата затова наблягам все към децата, важно е родителят да може да отключи любовта, която лекува кармата. При сем. двойки е равностойно.

Отговори на Блум

herkules

herkules05.10.2017, 09:10:11 ч.

Реплика към PO3A_BLU

"Каза , че си идвал до София , що не се отби на 4-ти километър , там за такива с халюцинации и с енергии , знаеш ли как им се радват."

Нещо си се объркала! Аз може да съм физически много енергичен и силен, но не взимам наркотици и не халюцинирам! Ти да му мислиш! Ако нещо много започнеш да да си въобразяваш, че ще можеш вечно да се подиграваш с мъжкия авторитет. Може да ти се случи случка като тази, когато се омъжиш и имаш малка дъщеря, а след това се разведеш или разделиш с мъжа, с който си живяла на семейни начала, хуквайки при друг мъж, за да доказваш женската си независимост!

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/revnivets-zakla-mayka-pred-ochite-na-deteto-a-nego-zalya-s-krvta_news548482.html

Отговори на herkules

Добави коментар »

«12345»

Коментари за "След като те удари... накъде?"
Страница 1 от 5 • Коментари 44

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.