«1234»

33 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

herkules

herkules21.02.2018, 19:48:54 ч.

Реплика към Domakinka

"Включвам се в този сайт от 2013 г. За 4 години може и да съм "остаряла", но пък съм и поумняла,"

Ха сега! Това че ти мислиш така не значи че е вярно! И умозаключенията ти са убийствено "съвършени", характерни за женската логика и анализ! Плешив едва ли някога ще стана, защото косата ми е леко къдрава и много гъста. Като ученик в началния и средния курс учителите постоянно наказваха непослушните, като ги остригваха нула номер. Аз не бях от послушните и вместо да ми намалят поведението тогава, предпочитах дори да си обръсна главата три нули! Казвам ти го като информация, а ти си мисли каквото искаш. Вярно е, че имам няколко бели косъма на главата, но още не съм се прошарил както някои мои съученици! Ти можеш да си мечтаеш за "неможене" като моето, само дето едва ли такъв "неможещ" мъж ще ти обърне внимание. Дефектното семе за което говориш го нямало по моето време, когато съм се раждал. Тогава момчетата си бяхме много здрави, а жените не бяха толкова много ялови както сега, защото не гонеха кариери и изнемогващи съревнования с мъжете, а раждаха и отглеждаха качествени деца. Но да ти обяснявам това е все едно, машинен инженер да обяснява на индианец двигателя с вътрешно горене! В моето обкръжение не присъстват феминистки, педерасти и други девианти. Родителите си никой не може да избира, но обкръжението си може!

Отговори на herkules

herkules

herkules21.02.2018, 19:28:05 ч.

Реплика към ShadowRW

И за какъв хумор говориш, след като призоваваш за цензура? Цензурата премахва обективността, и застава само на едната страна при диалог, която е в посока само на провежданата политика, в случая анти мъжката!

"Негър скиор и жена шофьор са пародия на човешките способности!"

Я кажи ти негър скиор виждала ли си, победил в световни състезания? Може би "негър" ти звучи расистко, но това е точното определение-термин за черен (чернокож) човек. Ако кажа афроамериканец ще се отнася само за негрите в Америка! Ами тези в Африка? И "африканец" пак не става, щото черните в Америка са си пак африканци, ама са и американци. Виж ако употребя думи като "циганин" може да звучи расистко, ксенофобско и както иска го наречи, защото днешната политкоректност съсипа "цивилизования" свят, а самите цигани се самонаричат цигани, и се обиждат когато ги наричат роми. Виждала ли си женски шофьор с високи постижения на ралита, където се състезават най-добрите шофьори? Че то каквото и да кажеш дори и с метафора за женските кусури все е сексистко или е дискриминационно!!! Премахнаха успоредката и халките като елемент от физическото възпитание, защото момичетата са физически по-слаби от момчетата и се чувствали дискриминирани, понеже уредите не отговаряли на техните възможности. В Норвегия и Швеция премахнали мъжките "пикалници" в тоалетните, и със закон принуждавали мъжете да пикаят клекнали, за да няма дисриминация. Някакъв женски-учен уролог обяснил, че пикаещите клекнали или седнали мъже, влияели положително на простатата!:))) Я сега ми кажи, как да се изразявам правилно, като показвам женското несъвършенство и недостатъци, без да ме обвиняват в сексизъм? И, защо женският сексизъм (феминизмът) не се порицава, а мъжкият дори обществото го наказва?

Отговори на herkules

herkules

herkules21.02.2018, 18:49:23 ч.

Реплика към ShadowRW

Е, сега напълно ми стана ясно, за тази мъжественост, която казваш. Не че не знаех за нея, ама и "онази" мъжественост също е много важна, та за туй реших да съм по разбираем!

"Е, късмет с "целулитките"!"

Е, сега вече не аз, а ти ме срази!!! Иде ми да се самоубия! Все едно ми пожелаваш "приятно" "прекарване" (прецакване) на рождения ми ден!

Отговори на herkules

Domakinka

Domakinka21.02.2018, 15:32:57 ч.

Реплика към herkules

Включвам се в този сайт от 2013 г. За 4 години може и да съм "остаряла", но пък съм и поумняла, та да се науча да отсявам кретените от качествения материал. Но не е само до побелелите ти косми /или оредели такива, или липсващи съвсем/. Не е само до многото искане, слабото търсене и неможенето на твоята възраст. Мястото, откъдето си изпълзял явно изобилства от дефектно семе. Или просто обкръжението ти е такова - ама си ти отива!...

Отговори на Domakinka

ShadowRW

ShadowRW21.02.2018, 15:10:40 ч.

Реплика към herkules

"Негър скиор и жена шофьор са пародия на човешките способности!"

Е не искам да издребнявам, опитвам се да гледам на нещата с чувство за хумор, но все пак... този сайт няма ли цензура за расистки и сексистки изказвания...

Отговори на ShadowRW

ShadowRW

ShadowRW21.02.2018, 15:03:05 ч.

Реплика към herkules

Нямам думи, направо ме срази! Ама чакай, не ме стряскай, нямах предвид ТОВА мъжество да си показваш, пази Боже! Не искам даже да си го представям! За онази "мъжественост" ми е думата, дето с физическа сила я демонстрираме, онази първобитната... Не ми се обяснява повече. Който разбира, две думи му стигат. А който не - и цял роман да напиша, все същото!

Е, късмет с "целулитките"!

Отговори на ShadowRW

herkules

herkules21.02.2018, 12:38:11 ч.

Реплика към Domakinka

Домакинке, колкото и да философстваш, мъж няма да станеш. Философията не е за жени. Негър скиор и жена шофьор са пародия на човешките способности! Жалкарска история е женската фантазия-мечта, да станат равностойни с мъжете! Мистифаър едва ли се чувства старец, а аз още не съм навършил 50! Вярно е, че мераците ми малко намаляха, но още имам физическата мощ за авантюри. Само дето хубави жени вече няма за това. Все смрадливи дъртофелници над 45, сипаничави с брадавици и целулит. Ако в лице са красиви, телата им са пихтиесто-торбести. Ако имат що годе стегнато тяло, в лице са същински горгони! Да ти умре самочувствието от мъка! Как пък от моя набор всички жени надебеляха и погрозняха бе? Жената има много къс срок на годност, и след 40-те вече е бабичка, колкото и да се пудри. Дърта баба каквото и червило да си сложи, млада няма да стане! Има и младички курвета, ама не са "узрели" и като нищо заради едно е** не ще станеш за резил, че и семейството ти ще се разпадне под натиска на обществото! За теб си спомням, че доста отдавна се подвизаваш тук, още преди да стана на 45! Бая дъртичка ще да си, ама няма лошо. Дъртите жени и те харесвали млади мъже, само дето си остават с харесването! При нас има един лаф за такива жени: - "На дърт г*з, зелен бъз!" А, колкото за коментарите по темата, ще има смисъл от тях, само ако авторката се появи , за да отговаря или задава въпроси.

Отговори на herkules

herkules

herkules21.02.2018, 12:28:42 ч.

Реплика към MonaLisa3

А ти престани да се смееш, че да не започнеш да плачеш?

Отговори на herkules

herkules

herkules21.02.2018, 12:27:39 ч.

Реплика към ShadowRW

О, няма нужда да си показваме мъжеството, и то в женски сайт! Ако вземем много да си го показваме и със снимков материал, току виж някоя жена вземе да си го познае, и да предяви претенции за собственост към мъжа, заедно с мъжеството му! Мъжете си мерим мъжеството с "дела и документи", когато сме само в мъжка компания!

Отговори на herkules

herkules

herkules21.02.2018, 12:25:28 ч.

Реплика към ShadowRW

Здрасти ShadowRW! Ти пък коя беше, че нещо съм забравил? А и, как да те забравя, като не мога да те запомня? Но щом ти липсват коментарите ми, значи че ти си ме запомнила! В моя град има и някоя друга хубава жена, ама не смея да се занасям, че родата ще ме линчува. Много ме познават бе, и лошото е, че аз не познавам всички, дето ме познават. Ако някой ме "изпее" там където не трябва и край с мен! Направо ще ме "отлъчат от църквата"!:))) Ще ме отлюспят като нищо и ще трябва да воювам срещу целия си род. За туй по-добре ще е повечето жени от града да са слепи и глухи, че ако прогледнат и започнат да чуват, току виж видели или чули неща, дето не трябва да виждат и чуват! Не виждам защо трябва да ми променят отношението към женския пол, след като качествени жени вече почти не останаха? А и че са целулитни, целулитни са си! Над 85% все квадратни, сланинести, грозни женища, и с големи претенции, равни били и те с мъжете! Ще станат равни ама друг път, когато вместо цици им пораснат мъжки атрибути!

Отговори на herkules

Добави коментар »

«1234»

Коментари за "Играе ли си с мен или ме сваля"
Страница 1 от 4 • Коментари 33

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.