«1234»

34 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

herkules

herkules02.07.2018, 10:11:54 ч.

Реплика към MonaLisa3

Монико, Монико.....пак се изцепи! А, уж си с докторска степен, че и на латински! :))) Не сме знаели с Мистифаър как се пише Опора-Упора, или пък Вясване-вястване, а, я се виж ти колко си грамотна и какво си написала?! "на света е пълно със застаряващи провинциалисти, които не смеят да гъкнат пред жените си, затова плюят чуждите онлайн..." :))) Монико, къде е бабчето, да реши кой от нас е прав? Според мен, с моето "килийно" образование по-правилно е да кажеш "В света е пълно със застаряващи провинциалисти...и т.н......" Или по света е пълно със застаряващи провинциалисти.....", обаче да кажеш НА света е пълно......си е доста неграмотно, че и да имаш големи претенции за особена грамотност над другите!?! Я попитай бабчето, кой е прав в случая. Поне за писмена грамотност тук тя е водеща, защото технически ще е пълна нула, както всеки женски инженер, нищо че е с инженерно образование, и са и били подчинени над 100 мъже. Колкото и ти си с "Докторска степен на латински" по програмиране, с твоите 4 или там 6-8 подчинени мъже! :)))

Отговори на herkules

MonaLisa3

MonaLisa320.06.2018, 19:45:25 ч.

Реплика към MonaLisa3

мизерно

Отговори на MonaLisa3

MonaLisa3

MonaLisa320.06.2018, 19:44:49 ч.

Мда, освен, че ТИ имаш изкривена самооценка, мислиш че не схванах плоския ти номер!? Е, твой проблем! А аз виждам през теб като през стъкло...

И не се притеснявай- на света е пълно със застаряващи провинциалисти, които не смеят да гъкнат пред жените си, затова плюят чуждите онлайн... Не си уникален и не се притеснявай- повечето чички добутват и стават дядки! Така, че сигурно ще имаш дълъг живот, колкото и мирезно да се чувстваш отвътре, поне търбухът ти ще е сит още дълго години, през които ще можеш преспокойно да се правиш на щастлив онлайн...

Отговори на MonaLisa3

herkules

herkules18.06.2018, 09:17:53 ч.

Реплика към MonaLisa3

Уххааааааа.....Моника пак дошла!!! Звравей Монико! Как си? Усещам, че ти липсвам много и за туй при първа възможност веднага влизам в сайта, за да видя как е хавата тук. Що тъй бе Монико, имаш изкривена самооценка? Вярно е, че може би си образована жена, и няма как да си интелигентна колкото мъж, но аз те ценя такава каквато си и както виждаш ти обръщам особено внимание, а ти дори не благоволи да ми кажеш къде се подвизаваш, за да ти помогна. Наистина имаш изкривена самооценка за себе си и рискуваш да си останеш стара мома. Обаче няма страшно. Ние женените мъже сме благородни, и помагаме на жени като теб за преодоляване на трудности-потребности с които се сблъсквате. Само се излекувай от тоя пуст феминизъм и ще видиш колко красив е светът, пълен с красиви и силни мъже като мен, които по природа са благородни и се раздават на жени като теб, за да ги направят щастливи! Хайде до скоро Монико, и си пази здравето, че инфарктите при жените надминаха тези при мъжете, откакто половете на хартия са равни и равнопоставени.

Отговори на herkules

MonaLisa3

MonaLisa312.06.2018, 00:34:56 ч.

Реплика към herkules

Хахаха, вече казах - изкривена самооценка!

Отговори на MonaLisa3

herkules

herkules07.06.2018, 10:40:18 ч.

Реплика към MonaLisa3

Специално за теб Моника! Съвпада с твоите възгледи за равенство между половете и за женско съвършенство!
[Линк]
Надявам се с твоята "интелигентност" макар и женска, за схванеш за какво иде реч! :)))

Отговори на herkules

herkules

herkules07.06.2018, 10:04:50 ч.

Реплика към MonaLisa3

Интелигентните хора пишат на всякакъв език! А, аз съм много по-интелигентен, от колкото можеш да си представиш, защото на теб не ти достига интелигентност за да го разбереш, и цената ми е много висока! Понеже през лятото рядко влизам тук, а и ти не се вяс(Т)ваш често, ще те попитам по НЕ-интелигентен начин!!! Е, ли възможно, базирайки се на солидни фундаменти, мистифицирайки асимптотите на провинциалната теория, да допуснем, че вие сте една екстраЛагантна дама, която се опитва да внесе ренесанс, в моите абстрактни тенденции? :)))

Отговори на herkules

MonaLisa3

MonaLisa301.06.2018, 18:24:15 ч.

Интелигентните хора НЕ ПИШАТ на диалект!

Извод- НЕ си интелигентен, драги, просто имаш доста завишено мнение за себе си!

С този диалект само се излагаш!

Отговори на MonaLisa3

herkules

herkules25.05.2018, 11:48:46 ч.

Реплика към MonaLisa3

Няма такова нещо! Задължително е да се пише на кирилица, а не на маймуница! И, е за предпочитане да не се употребяват чуждици, привнесени от вън, като "мониторинг" "релевантност", "сексизъм", "феминизъм" и прочее..... А, ние, по-интелигентните, без докторски степени на латински, и само с дипломи на български, винаги можем 2 и 200! Та, за туй по някога говорим и на диалект, защото го можем, за разлика от "ентелегентните" дето са уж българи, а говорят на български само с кучетата си ()

Отговори на herkules

MonaLisa3

MonaLisa323.05.2018, 15:03:13 ч.

Реплика към herkules

Когато се пише се използва книжовен български език, а не диалект!

Особено хора с претенции за ниво...

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

«1234»

Коментари за "Играе ли си с мен или ме сваля"
Страница 1 от 4 • Коментари 34

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.