4 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

jasmin1

jasmin116.05.2018, 22:43:34 ч.

Все по трудно става да откриеш точната половинка за себе си , въпреки множеството сайтове за запознанства . Всеки търси жената или мъжът на своят живот. Но понякога, съдбата ни изпитва нашето търпение .

Чист късмет е , човек да се разбира изцяло с някой .

https://andjelod.blogspot.bg/2014/02/blog-post_10.html

Отговори на jasmin1

amikaelson

amikaelson27.02.2018, 18:30:33 ч.

Здравейте. Прочетох написаното от Вас и ще си позволя, за пръв път, да дам мнение по поставения проблем. Смятам, че трябва да пробвате да дадете гръб на негативните мисли, които са се натрупали в съзнанието Ви и да ги заместите с протиположните им, тоест - положителните. Не насилвайте нещата, всяко нещо има своя ден и час, за да стане. И да, разбира се, че това, което желаете ще се случи. Ала трябват малко по-добра нагласа и силна вяра.

Не мога да дам мнение защо досега не сте намерили другата си половина, защото отговорът на този въпрос може да го търсите единствено и само в себе си.

Колкото до разочарованията - съгласна съм, че когато претърпим едно или няколко такива, ставаме доста по-недоверчиви към евентуални бъдещи отношения. Но не се страхувайте да бъдете себе си и със сигурност не се страхувайте от любовта. Колкото и клиширано да звучи, вярвам, че тя наистина се разпознава дори и само като се доближиш до нея. Успех!

Отговори на amikaelson

ShadowRW

ShadowRW20.02.2018, 14:24:19 ч.

Без друго, съветите тук са неуместни. А щом искаш мнения, смятам, че просто моментът при теб не е настъпил. От опит знам, че когато много силно желаем нещо, то не идва по времето, когато усилено го търсим и бленуваме. Идва по-късно, когата почти сме спрели да го чакаме...

Не унивай, не търси отговори. Живей тук и сега, а ТЯ, която и да е, ще те открие сама, в правилното време. Поне така се надявам...

Отговори на ShadowRW

jasmin1

jasmin113.02.2018, 23:13:27 ч.

Всеки търси любовта и любимата жена . Понякога ти се струва ,че е тя твоята любима ,но в следствие на общуването с дадена жена се разочароваме .

[Линк]

Отговори на jasmin1

Добави коментар »

Коментари за "Къде е моята половинка?"
Страница 1 от 1 • Коментари 4

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.