«12»

11 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

jasmin1

jasmin121.06.2018, 00:26:20 ч.

Трудно е да се каже , какво да се прави в този случай . Всички сме различни и с свой виждания за живота . В случаят , родител дете , тоест различни поколения . Винаги е имало различия в поколенията . Трябва да се намери златната среда , без много много напрежение .

Затова младите трябва да живеят отделно от възрастните .

https://andjelod.blogspot.com/2017/04/blog-post_34.html

Отговори на jasmin1

velickamadjyrova3

velickamadjyrova309.06.2018, 12:48:59 ч.

Избягвай да мислиш негативно,прощавай от сърце, за всичко, пред Господа, и се моли, Господ те чува и ще те благослови но първо прости дори без да знаят те, защото без прошка, и на молитвата не ще се отговори. Господ ще изцели нараненото сърце, и ти ще усетиш мир това е отговорът, и слушай нагласата на сърцето си, за повече отговори който търсиш ще ги получиш сама свише от Бог ти само тръгни по Пътя, истината и живота който е Христос, ако влезеш в православие няма да научиш нищо освен обреди и религия, праьници и обичай иди в педтесвтна, евангелска, протестанска от там ще рсзбереш истина за себе си и другите още повече ще опознаеш Господа с време и постоянство, ....

Отговори на velickamadjyrova3

herkuless

herkuless13.03.2018, 14:20:13 ч.

Мистифърченце,

старче гологлавичко и фъфлещо гнусотии , родени от гнусният ти мозък.

Каквито и блянове да имаш, каквито и авторки да ти се мержелеят из мъглата на изтощеният ти от гладуване и клизми мозък, достъп до умни жени като тези, за които бленуваш, в твоя живот едва ли ще имаш.

Хората отдавна ги няма тук а на теб все те ти се привиждат.

" Не можем да постигнем вътрешна свобода, ако не разберем, че се намираме в съвсем реален затвор"

Мистифърчо, твоят затвор, плешиво изкукало деденце, е твоята злоба към жените и фантазмите ти относно тях. Освободиш ли се от тях, ще бъдеш наистина свободен човек.

За сега си само един сплетник и правилно ти е казала някоя от коментаторките тук, че тракаш на празен ход с изкуственото си виртуално чене.

Отговори на herkuless

mystifier

mystifier13.03.2018, 11:00:53 ч.

Реплика към Mistifier

Казах го вече в другата тема (Любов необяснима), че както там така и тук авторката е Sasha, а ти си гнусотията Tim. Където и да пишеш знам кога си ти. Усещам ти мозъчните вибрации.

Отговори на mystifier

Mistifier

Mistifier11.03.2018, 08:15:05 ч.

Реплика към .

Ами, потайна съм. Ето ме, аз съм авторката - нали знаете, че най- много обичам да пиша и изпращам истории тук, под различни имена, а и под различни имена да си ги коментирам.

Отговори на Mistifier

.

.11.03.2018, 05:16:36 ч.

И тук авторката липсва. Тя няма уважение към вас и за един грош, а вие мислите, че тя ви е приятелка (поне на някои от вас). Кога ще прогледните защо авторката е толкова потайна!?

Отговори на .

nataliarangelova

nataliarangelova23.02.2018, 10:52:39 ч.

Здравей мила. Прочетох историята ти и мога да кажа че съм срещала сходни истории. Решението ти го знаеш много добре, но мисля че трябва да помислиш за няколко варианта.

Да говориш с нея,поне опитай...

Другия вариант е да помислиш за себе си,как би се чувствала добре?,кое е по-важно в живота ти? съпруга ти как се чувства от това....

Ще намериш решение, но най-важната си ти и твоето щастие! :)

Отговори на nataliarangelova

MonaLisa3

MonaLisa319.02.2018, 21:10:23 ч.

Реплика към KFresh

Точно!

Отговори на MonaLisa3

KFresh

KFresh18.02.2018, 09:49:34 ч.

Хехехе...отдавна не бях писала в Розали, но ти ме разсмя така, че ще ми държи за цял ден. :D

Сега...живееш в къщата на майка ти, тя ти готви, но е голяаааам проблем, че ти трябва поне да си размърдаш д-то да отидеш до магазина да напазаруваш. Ама как може така да те "експлоатира".

Вашите са ви подпомогнали финансово да вложите в собствено жилище - ама как може да не ви платят и сватбата!

Един съвременен родител трябва да отглежда и издържа "детето" не до 18, а до 50 годишна възраст. Ако родителят остави детето да се оправя само на 20-30 години или посмее да има изисквания към него да допринася за общия дом, в който всички живеят - срам...как може! Такъв родител се обявява за лош, злобен, егоистичен, нетърпим и т.н.

Съветът ми към авторката е да порасне, тъй като никой не е длъжен да и ходи по д-то цял живот! Когато има възможност - изнесете се в своето жилище (финансирено от родителите), а до тогава като живееш в къщата на майка си, ще спазваш нейните правила и няма да се оплакваш. Това е положението!

Отговори на KFresh

MonaLisa3

MonaLisa318.02.2018, 00:06:57 ч.

Кое е ясно!?? Че някой е длъжен да ти плаща сватбата!? И няма дума "НАготвено"!

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

«12»

Коментари за "Разочарована от родителите"
Страница 1 от 2 • Коментари 11

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.