«123»

28 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

herkules

herkules11.07.2018, 15:15:17 ч.

Реплика към Domakinka

То твоето убеждение съвпада и с моето и с общото убеждение. А, крайностите са предизвикани от другите крайности! За норма винаги се е приемало поведението на мнозинството, но не винаги мнозинството може да решава проблеми, създавани от малцинството, което е заграбило властта, с демонстрации за справедливост и либерастия! Така нормата става патология, а патологията норма! Моника в случая е подходящ пример относно казуса с педераслъка!

Отговори на herkules

Domakinka

Domakinka11.07.2018, 14:57:23 ч.

Реплика към Domakinka

Всичко това го писах поради дълбокото ми убеждение, че тази среда е неподходяща за възпитаване на деца.

Отговори на Domakinka

Domakinka

Domakinka11.07.2018, 14:56:12 ч.

Реплика към herkules

Е, това са крайности, едва ли... Но да оставим теоретичната страна на проблема. Работата ми е такава, че доста често се опознавам с еднополови двойки и сингъли обратни и ги наблюдавам и проучвам. Твърде агресивни - като терористи са, настъпателни, вечно мрънкащи, изискващи. Не си решават злободневните проблеми сами - все някой им е длъжен, нищо не трябва да им се опира и отказва - вечно обръщат нещата, че някой ги дискриминира. Имат се за нещо много по-висшо от останалите. Получава се така, че разните ни малцинства всъщност имат претенции да са по-облагодетествани от нас - "обикновените" и потискат мнозинството /визирам и ромчетата/.

Отговори на Domakinka

herkules

herkules11.07.2018, 13:13:33 ч.

Реплика към herkules

И, ако това семейство от човек и куче реши да си осинови чуждо дете-човек, никой няма право да му забрани!

Отговори на herkules

herkules

herkules11.07.2018, 13:12:05 ч.

Реплика към Domakinka

"А и защо общността на хомосексуалните да има право да ми налага своите виждания /норми/?"

---------------------------

Ха така, още ще разбереш ти, за днешната извратения-слободия, дето ни я натресе ЕС! Според Радева, щом някой обича много кучето си, то той може да се ожени за него и от това ще произтичат всички човешко-кучешки права и задължения, които законите ще осигурят на семейството!

Отговори на herkules

herkules

herkules11.07.2018, 13:07:09 ч.

Реплика към mystifier

Здрасти Мистифаър, не и обръщай внимание на Моника. Нея само аз ще я оправя, ама не казва къде да я намеря. Ще забрави за педераслъка и за нейният професор-мека китка, и няма да имам после оттърване от нея! :)))

Отговори на herkules

herkules

herkules11.07.2018, 13:04:04 ч.

Реплика към MonaLisa3

"Използващите аргумента на хлъзгавия склон не ни казват нищо рационално. Те просто използват екстремно и често съвсем произволно сравнение, само за да създадат у публиката смут и погнуса. Целта на аргумента е да събуди отвращаваща асоциация, без значение обоснована и смислена ли е тя. Печално е колко често такива аргументи са считани за легитимни и се употребяват широко."

------------------------------

Хайде пак тинтири минтири в защита на педераслъка! Абе Монико, за каква пълна свобода говориш постоянно дори и в преносен смисъл, че чак ми се повдига. Пак ще почна да искам от жена ми ония хапчета, дето все ги забравям какъв тиган бяха! Моите асоциации като видя по гей-парадите космат гол мъжки задник, все едно че мъжът е излязъл на бързо от тоалетната или изкочил от някой храст, където е ходил по голяма нужда и не си е избърсал задника! Жените пък мяткащи голи цици увиснали до пъпа им, много има да чакат мъже да ги онождат. Те за това сами си дърпат циците-мекиците, и завиждат на нормалните жени, дето си имат мъже, и правят секс за удоволствие и репродукция на човешки фактор! То голяма слободия, голямо нещо! Че и на децата промиват мозъците!

Отговори на herkules

mystifier

mystifier11.07.2018, 12:53:31 ч.

Реплика към Domakinka

Тази Мира Радева, певица и социолог е или прикрита или открита лесбийка и ти с Мона няма да се разберете. Тя винаги е на страната на изкривените, защото тя самата е изкривена както ментално така също и сексуално. Порочното в обществото е нейната идеология.

Домакинке иди в сайта "spodeli.net" и в отдел "Любов и изневяра" намери темата: "Еднополови бракове.За или против сте". Виж колко много коментари има и колко са ПРОТИВ и колко са ЗА. Тази тема за еднополовите бракове я бях изпратил Розали преди доста време, но те не я публикуваха тогава. Реших да я изпратя на сайта "spodeli.net" и те я публикуваха. Интереса там е много голям. Прочети я ако искаш.

Отговори на mystifier

herkules

herkules11.07.2018, 12:47:38 ч.

Реплика към MonaLisa3

Я ме слушай внимателно! Твоите измишльотини не струват. С феминистката си простотия да обличаш момчетата с роклички, а момичетата с панталонки няма да имаш успех! На момчетата няма да им паднат пишките, а на момичетата няма да им пораснат такива! Я, дай дефиниция какво в същност е бракът, като параграф от законодателството на всяка държава? Монико, пак се противопоставяш на природата и ще ядеш хурката! Разноименните полюси се привличат, а едноименните се отблъскват, освен при аномалии във вселената!

Отговори на herkules

herkules

herkules11.07.2018, 12:40:29 ч.

Реплика към Domakinka

За пръв път съм съгласен с теб, и макар да си жена те подкрепям напълно! Наложената ни от вън педерастия е с цел скрит геноцид на нацията ни!

Отговори на herkules

Добави коментар »

«123»

Коментари за "Какво ви е мнението за еднополовите бракове?"
Страница 1 от 3 • Коментари 28

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.