Бихте ли съсипали живота си заради една любов

От 15 коментара0/5

Не знам колко от вас биха направили такава крачка, но аз съм готов да жертвам бъдещето си в името на любовта
Не знам колко от вас биха направили такава крачка, но аз съм готов да жертвам бъдещето си в името на любовта © Сн.: iStock.com

Здравейте,това е една история за истинска и чиста любов.
Аз съм ергенче на 33 години което работи в шивашка фирма с доста жени и моята история започна от там с жена която е със 6 години по голяма от мен и с две деца.

Всичко започна в началото на годината(докосвания, бъзици и тем подобни).Пет месеца флиртувахме и искрата и страстта не угасваше между нас.

Дойде момента да и кажа,че съм готов да живея с нея, толкова силна тръпка имам към нея,даже и дори и секс не бяхме правили,тя живее с мъж от 9 години,прекрати връзка с него заради мен.

На практика живях в тях месец и половина,работихме заедно,живяхме заедно и нe си омръзвахме,любовта и страстта беше толкова силна,че никога досега не съм изпитвал такива чувства,месец и половина всеки ден правихме любов даже и някой път по два пъти. Казваше ми,че нещата са биле много сериозни и аз бях готов да живея с нея даже и да е с две деца,на мен не ми е проблем даже и да не ми роди дете,просто си искам половинката.

Родителите ми бяха твърде против тая връзка,не я одобряваха.

Една вечер си стояхме заедно и ми изрече думите,че трябва да я пусна,че това не е бил живота за мен. И тогава все едно мина влак през мен,та нали това е моят живот аз решавам как ще го живея.

А тя ми казва,че след време ще съм щял да и бъда благодарен,тъй като трябвало да имам семейство и дете.

Какво означава много те обичам, но не мога да те имам- това са нейни думи.

Вече седмица сме разделени,чува ме се по телефоните,казваме си как се чувстваме,плачем заедно ,но не сме един до друг. Не знам колко от вас биха направили такава крачка, но аз съм готов да жертвам бъдещето си в името на любовта

15 коментарaДобави коментар »

Violet

От Violet23.12.2015, 15:10 ч.

"Жените по-осезателно се променят след 50 г. физически.А ти ще си още в мъжката си сексуална сила." И този момент го има - не отричам, но има и друго - остаряването е индивидуален процес, зависи от генетика, влияние на...

Виж всички коментари за "Бихте ли съсипали живота си заради една любов".

Още истории от "Любов"

За любовта възраст няма!

Връзка с по-млад мъж?!

Искам да разбера как изглежда от страни връзката между по-възрастна жена с по-млад мъж.

Който обича прощава

Който обича прощава

Здравейте приятели ! Аз съм на 46г., а той е на 36г., от 13г. имаме връзка. В началото...

Той ме обича... а аз

Той ме обича... а аз

Здравейте Розалийци, ще се опитам да разкажа накратко моята история и ще бъда...