Какво да направя, за да си върна съпруга?

От 86 коментара0/5

Здравейте на всички!

Искам да ви споделя моята история и да чуя вашите мнения.

Аз сам жена на 50 год. и съм омъжена от 28 год. Имам 2 дъщери, едната не живее с нас от много време а другата от няколко месеца е студентка. Аз сам домакиня т.е. отгледах децата докато мъжът ми работеше много. Решението аз да остана в къщи с децата беше взаимно.

Всичко беше горе-долу нормално до преди няколко месеца. Той започна да посещава сайтове за запознанства и да си пише с различни жени и то доста по-млади от него, след това започна да си крие телефона, забрани ми да пипам компютъра и т.н.

Аз в началото си мислех, че ще му мине, но той сега ми заяви че не ме иска повече и иска да си живее както той пожелае, т.е. иска свобода. Казва че аз му преча и иска от сега нататък да прави каквото поиска той, без аз да му задавам каквито и да било въпроси. Естествено че аз не мога да се примиря с това негово решение и ми е много мъчно и болно.

Аз споделих с дъщерите си за нашите проблеми и те са на моя страна,но те все пак те вече не живеят с нас и аз съм тази която остава сама. Аз нямам братя или сестри, нито много приятели с които да споделя моите проблеми, затова искам савет от вас мили приятели как да постъпя.

Какво да направя, за да си върна съпруга? Според вас дали ще му мине, да поизчакам ли малко? И колко?

Между другото аз мисля че вече се е появила някоя дама на хоризонта, защото си пише СМС-и с някои и си крие телефона. Той отрича и казва че са само приятели.

Трябва да направя нещо, защото с всеки изминат ден става все по лошо и шансовете ми да го задържа намаляват.
Чакам с нетърпение вашите мнения и съвети.

Благодаря ви предварително.

86 коментарaДобави коментар »

ася

От ася17.05.2012, 11:24 ч.

Абе като се ожените някои и се превръщате в някакъв дебил по пантофи, дето знае само деца да ражда и манджа да готви. И кат станете на 50 се чудите що той- идиота, дето цял живот е мъкнал и носил вкъщи, си пишел есемеси с...

Виж всички коментари за "Какво да направя, за да си върна съпруга?".

Още истории от "Любов"

Дадената любов е получена любов

Дадената любов е получена любов

При любовта се наблюдава нещо странно. Хората търсят, гонят, опитват се да...

"Щастието на човека е в малките събития."

Любовта към едно дете

Реших да участвам в конкурса "Да обичаш без думи".Реших,но докато седях и...

Искам любов!!!

Искам любов!!!

Здравейте. Аз съм едно   много самотно момиче...  Имам прекрасно семейство,...