Как да си я върна?

От 65 коментара2/5

Здравейте на всички.

Никога не съм предполагал, че и аз ще се появя в подобен форум, но ето ме тук с цялата болка, която нося в сърцето си.

Аз съм на 27 години. Имах 10 годишна връзка с жена 2 години по-малка от мен и от 7 години живеем заедно. Разделени сме от три месеца. Всичко свърши, защото аз е отблъснах от мен може би завинаги, но тая някаква надежда в мен, че някой ден ще се върне.

Бяхме много привързани един към друг, но всичко сякаш беше машинално между нас. В един момент много се насъбра и решихме да се разделим. Мислех си, че ще е поредната кратка раздяла и след това отново двамата напред. Но не. Тя беше взела решение да не бъдем повече заедно.

Спря да ми вдига телефона. Чувахме се един път на седмица и не повече от един път се виждахме. Преди няколко дена разбрах, че ще заминава за Испания при една нейна приятелка, която е омъжена там. Отива да живее и работи в Испания. Опитах се да е вразумя, но устата и беше заключена, само ми промърмори, че всичко е изстинало и не изпитва абсолютно нищо към мен. Сега чак разбрах колко много е обичам и как не мога да живея без нея.

Готов съм да направя абсолютно всичко, независимо какво само да си е върна. Искам да е накарам пак да ме обича.

Скъпи дами.

Кажете ми някакъв начин да възбудя отново любовта и към мен. Това са 10 години все пак, но знам, че времето лекува и след няколко месеца наистина всичко в нея ще изстине.

Дайте ми съвет. Искам си е обратно, а тя не дава и дума да стане затова.

Предварително благодаря на всички, които ще откликнат на молбата ми.

Още истории от "Любов"

Моето... всичко

Моето... всичко

Здравейте, аз съм Ани, От известно време чета статиите в сайта и реших да...

Струва ли си жертвата?

Струва ли си жертвата?

Прочетох много от вашите истории и повечето смятат, че женения мъж никога няма да...

Имам ли шанс с него?

Несподелена любов

Здравейте, нямам навика да споделям проблемите и чувствата си в интернет пространственото, но за пръв път чувствам, че имам нужда от по-обективни съвети от тези на приятелките ми.