Помниш ли ти...

От 23 коментара0/5

Изморих се да те искам. Когато си готов се обади...за да ти припомня какво точно изгуби.
Изморих се да те искам. Когато си готов се обади...за да ти припомня какво точно изгуби.

Не е честно, наистина не е!

Почти 3 години не сме заедно, а аз все още си спомням... Спомням си за прекрасните моменти, които имахме, спомням си за пеперудите в стомаха ми, за херпесите на устата ми които излизаха от вълнение и притеснение всеки път когато ти си идваше и те чаках на летището..

Спомням си за гласа ти, за ръцете ти, за прегръдките ти! Боже, тези прегръдки няма забравя как ме караха да се чувствам, все едно никои не можеше да стигне до мен, бях защитена и закриляна, бях сигурна и спокойна, бях щастлива.

Първото ти Обичам те... първия път когато замина ... колко плаках  тогава и ти плака с мен, как не намирах смисъл в нищо, бях празна, бях разрушена, бях самотна...

Спомням си и за това как в един момент всичко се обърна, как ти стана студен, различен и безразличен, как плачех през нощта и тогава разбрах, че като плачеш до късно, на следващия ден очите ти са адски подути, не ми се беше случвало никога преди..

Спомням си за болката от липсата ти, спомням си за празнината която беше в мен след като всичко свърши... Спомням си как си спомнях, как превъртах лентата назад и се питах: „Къде сгреших?“ и „В мен ли беше вината или просто така се случи?“ 

Не исках да свършва така, не исках никога да свършва.. Обичах те много, наистина много те обичах. Не е възможно да не мога да те преживея вече толкоз време, не е възможно разбери. Не искам да те виждам никога повече.  Знам, че ако те видя сърцето ми ще спре, всички спомени ще се върнат и пак ще ме пратят на онази планета, на която бях преди толкова време, не съм толкова силна, не мога да преживея всичко отново, просто не мога. 

Единственото което искам повече от всичко е да намеря човек, с който ще мога да те преживея и превъзмогна, не мога да продължа така, разбери, не мога.

Пожелавам си някой, който да ме накара да изпитвам това което изпитвах към теб, да го гледам със същия поглед, да го докосвам със същата топлина.

Пожелавам си да го усещам така както усещах теб, да го обичам и той да ме обича толко силно, ужасно силно както ти.

И въпреки всичко ще ти кажа едно: С който и да съм била до момента, където и да съм била с него, винаги щом погледна звездите си спомням за теб..............

ОБИЧАМ ТЕ

23 коментарaДобави коментар »

Alienzia

От Alienzia30.03.2015, 19:02 ч.

Не му търси заместник-няма да намериш! А и не е честно, според мен. Запази красивите си спомени. Дари с любов, но не търси идентичност. Това е единственото, което мога да ти кажа, предвид оскъдната информация, поднесена...

Виж всички коментари за "Помниш ли ти...".

Още истории от "Послания"

На теб

На теб

Поредната вечер в която не мога да заспя. Там където отиват птиците, искаше ми се...

С половин сърце

С половин сърце

Никога не бях обичал момиче така както обичах теб, никога не бях усещал в стомаха...

Сбогом

Сбогом

Сбогом аз ще кажа и ще си отида, сбогом ще ти кажа и едва ли пак ще те видя?...