Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?

От 4 коментара0/5

Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?
Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?

От два месеца излизам с един мъж, много ми е приятно с него, той е мил, забавен и... богат. Да, това може би би трябвало да ме радва, но не е така. Той е свикнал да ходи по скъпи заведения,  да носи скъпи дрехи и обувки и т.н.

Аз не мога да си позволя неговия начин на живот и отказвам да излизаме заедно по заведения, защото няма да мога да си платя сметката... Не искам той да плаща, аз съм свикнала да си плащам сметките. Не съм му казвала защо му отказвам, пак защото ми е неудобно...

Не искам да ме има за някоя мухла, а се чувствам точно такава, когато съм покрай него с евтините си  дрешки и изтъркани дънки... Никога не сме говорили на тази тема, а не знам как да го направя и дали изобщо има смисъл.

Чудя се дали изобщо ме харесва, защото може би, ако наистина има чувства към мен, малко или много ще се усети и ще предложи аз да избера заведението...

Не знам и честно казано понякога е толкова мил. Звъни ми през 15 минути и ми казва, че няма търпение да свърша работа, за да дойде да ме вземе.

Чувствам се объркана и не знам какво да правя с него, а ако ще се отказвам по-добре да е навреме, не искам да хлътна и тогава да осъзная, че нищо няма да се получи.

Възможна ли е тази връзка между богат мъж и бедна девойка?

4 коментарaДобави коментар »

jasmin1

От jasmin108.05.2017, 17:51 ч.

Всичко зависи кой какви мисли има в главата . Богат с нечисто сърце или бедна девойка пак с нечисто сърце ! Сърцата като са чисти идва истинската неподправена любов за която всички мечтаят . [Линк]

Виж всички коментари за "Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?".

Още истории от "Проблеми"

Посегна ми! Не знам как да постъпя? Не съм готова да го напусна...

Посегна ми! Не знам как да постъпя? Не съм готова да го напусна...

Привет на всички. Искам да споделя с някой защото ми е много тежко. Омъжена съм от почти 3 години,с мъжа ми се разбирахме чудесно преди сватбата.

Ще бъда ли щастлива някога?

Ще бъда ли щастлива някога?

Здравейте на всички!Искам и аз да разкажа живота си. Аз съм на 24 години, хубава съм,...

Няма връщане назад

Няма връщане назад

Здравейте, преди време споделих моята история, свързана с работата ми като...