Има ли някакви чувства или си ласкае егото?

От 38 коментара0/5

Където и да си, какъвто и да си, каквото и да имаш, винаги ще ти липсва нещо!
Където и да си, какъвто и да си, каквото и да имаш, винаги ще ти липсва нещо!

Здравейте! Споделям с вас фактите, защото искам да ми кажете мнението си. На 32 години съм, омъжена. С мъжа ми имаме приятелско семейство, дори по-скоро съпругът ми е приятел с мъжа от семейството, но рядко, от време на време се виждаме семейно, четиримата. Познаваме се от 18 месеца с това семейство.

Мъжът и жената и аз работим в една и съща фирма. моят мъж работи на различно място. Мъжът ми и приятелят му   като се виждат без нас - жените, онзи не изпуска случай да подчертае на мъжа ми колко съм чудесна. В работата ми като ме срещне случайно из фирмата казва, че съм красива, усмихва се, държи се джентълменски, мило, възпитано, гледа ме в очите, видимо става весел.

Веднъж само пихме кафе в службата по негова инициатива и след това аз го поканих, той каза "добре ще пием кафе", но не дойде, дори не се обади, че няма да дойде нито същия ден, нито следващия, нито по-следващия.

Видяхме се случайно по коридорите на фирмата след 10 дни и той каза, че бил много   зает напоследък, имал много работа, а наистина се чуваше между колегите ни, че работи по разни проекти, които трябва да се предадат до 3 седмици. Той се Държа много възпитано, мило, като се видяхме по коридорите и толкова.

С мъжа ми се държи много приятелски, но не го търси често, дори изобщо. Не знам има ли този човек чувства към мен, само приятелски ли са и изобщо какво мисли. Не говори за жена си никога нищо, с подхвърляния се интересува от семейните ми отношения в интимен план, изобщо всеки път като се срещнем случайно из фирмата подпитва и се интересува по тънък начин за отношенията в семейството. Може би трябва да вметна, че е на 45 години. Има мобилния ми номер, аз имам неговия, но никога не ми се е обадил за 18 месеца.

Аз три пъти му звънях относно работата, държа се приятелски, мило и това е. Но моите позвънявания бяха преди 6 месеца. С жена му работят в различни отдели на фирмата, аз също съм отделно от тях.

Той е архитект, тя -инженер,всеки от тях е имал първи брак, общият им брак е втори и за двамата, аз също съм архитект, но и тримата сме в различни отдели. Иначе като цяло той е умен, възпитан и хитър.

Аз нямам добър брачен живот, с мъжа ми се уважаваме и толкова, отношенията ни са до ниво безразлични. Може би този човек усеща това, може би -не?

Като сме четиримата, което е ставало до сега два пъти той се държи приятелски, но не точно така, както когато се срещнем из коридорите, аз също се държа сдържано, но леко приятелски, когато сме четиримата, а когато   се видим из коридорите се държа по-различно и аз.

На два пъти право в очите му казах, че е симпатяга. Кажете ми какво мислите за неговото поведение. Просто ми е любопитно. Около мен винаги е имало и има мъжко внимание, мъжете ме харесват, ухажват, но този човек не мога да го разбера.
 

38 коментарaДобави коментар »

Flufur

От Flufur01.04.2013, 00:05 ч.

Очевидно няма интерес към теб но ти към него да... Мисля че му се е изяснило с първото кафе и за това е пропуснал второто... Ласкае си егото но до там... Кофти че семейният ти живот не върви но има и много други такива случаи....

Виж всички коментари за "Има ли някакви чувства или си ласкае егото?".

Още истории от "Споделено"

До кога ще бъда обект на изнудване?

До кога ще бъда обект на изнудване?

Уважаеми читатели на този прекрасен сайт, моята история сигурно е проблем и на...

Възможно ли е щастието след 20г и повече брак?

Възможно ли е щастието след 20г и повече брак?

Търсих форум по темата,която ме вълнува, но не намерих такъв.Явно няма много хора...

Какво искат жените?

Какво искат жените?

От едно известно време насам се замислям много сериозно върху това какво търсиме...