Не мога да имам приятелки

От 13 коментара0/5

Много ми се иска да поддържам просто едно обикновено приятелство с някое момиче....
Много ми се иска да поддържам просто едно обикновено приятелство с някое момиче....

Здравейте. Момче   на 21 години съм. Искам да споделя тук от какво страдам. Никога през живота си не съм имал приятелка. Причината за това трябва да е в мен, защото гледам как връстниците ми, даже и по-малките от мен имат и си намират доста лесно, а мен момичетата никога не са ме харесвали.

От какво ми е тежко - вътрешно много ми се иска да поддържам просто едно обикновено приятелство с някое момиче (нямам претенции за гадже), да излизаме ей така просто, да си говорим на общи теми, ако ще даже само чрез интернет да поддържаме контакти, ако сме от различни населени места, което за съжаление при мен май няма как да се случи.

Имам регистрация в няколко сайтове за запознанства, но уви - ефект няма. Ако реша да се запозная с някое момиче, като й пиша, тя или не ми отговоря въобще, или ми отговаря, но след като започна разговор, то той умира много бързо.

И защо - аз започвам да й задавам обичайните въпроси - "От къде си?", "С какво обичаш да се занимаваш?", "Учиш ли или работиш?" и т.н. Тя просто ми отговаря на тях и толкова.

Нищо не ме пита пък тя след това и като се изчерпат тези въпроси, всичко свършва, защото не се сещам какво друго да я питам. Това, което мога да кажа за себе си, е че имам проблеми с общуването - не мога да завързвам разговори, особено с непознати. Очевидно липсва привлекателност към момичета у мен.

Казват ми хората "Ти си умен, интелигентен и културен човек." Не знам дали е така, но ако наистина е така, то тогава излиза, че не е това, което е привлекателното.

Нито в живота си до сега не са ме харесвали момичетата, нито в сайтовете. А защо прибягвам до тях - защото съм отчаян. Другото, което мога да кажа, е че имам много точна интуиция - като си помисля, че дадено нещо ще се случи, било то хубаво или лошо, то винаги става. Като например, всеки път интуицията ми казва, че това ще бъде поредното неуспешно запознанство и винаги действително става така.

При всеки един опит за запознанство в тези сайтове, съм убеден, че или няма нищо да се получи, или пак ще задам горепосочените въпроси и всичко ще бъде до там и никога не съм грешал, винаги е ставало както си мисля.

Сега предчувствувам, че аз с момичета няма да имам контакти през живота си и съм убеден, че наистина така ще бъде и затова търся някакъв качествен начин да се примиря с факта, да не страдам от него. Може да ми пишете, че няма да е така, но аз пак го казвам - предчувствията не ме лъжат.

Ще бъда много радостен, ако някой успее да ме утеши както трябва, да ме накара да приема факта и да не страдам от него.

13 коментарaДобави коментар »

Jiji_5

От Jiji_517.10.2014, 16:18 ч.

Здравей! Пиши ми на Skype: happyverginia, вечер към 21:00ч. мога да бъда там.

Виж всички коментари за "Не мога да имам приятелки".

Още истории от "Споделено"

Животът ти е платно. Не оставяй околните да решават какво да има нарисувано на него...

Изкуството да живееш е в умението да усвояваш урока „живеене“

Винаги съм се замисляла над израза „чужбина“ като по-малка и как хората го тълкуват. „Е... Как е там? В чужбината?” или...

Полудявам, а няма с кого да споделя

Полудявам, а няма с кого да споделя

Разведена съм отдавна,живея сама с възрастните си родители. Зле съм с нервите но...

На дъното

На дъното

С приятеля си се запознах в момент, в който бях доста отчаяна и така да се каже на...