Трябва да помогна на най-добрата си приятелка

От 12 коментара0/5

Трябва да помогна на най-добрата си приятелка

Здравейте!
На 27 години съм,от гр.София. С най-добрата ми приятелка се познаваме откакто се помним. Тя е с година по-голяма от мен и никога не е имала интимна връзка.

Тя е прекрасен,добър,умен и честен човек и изобщо не изглежда зле,но има огромни комплекси,заради тялото си. С наднормено тегло е и е доста висока. Така е от малка-тогава другите деца постоянно ѝ се подиграваха,а момчетата,които харесваше ѝ се присмиваха.

Докато растяхме винаги съм ѝ повтаряла,че килограмите не определят човек,че има мъже,които си падат по закръглени жени и най-вече,че щом се чувства зле в тялото си,то тогава трябва да спортува и да се храни здравословно. Какво ли не съм ѝ предлагала-да ходим заедно на фитнес,да тичаме в парка,да посещаваме курсове по танци и т.н. Изготвях ѝ даже хранителни режими,съобразени с начина ѝ на живот.Дори накарах майка ѝ да купи тренажор за вкъщи,но не-тя постоянно си намира оправдания и нито спазва диета,нито се движи.Излизах с нея по заведения,запознавах я с добри и хубави момчета,но винаги накрая ми казваше: "Ти луда ли?!Няма начин тоя да хареса мен!" и прочие.

Вбесява ме,но я обичам и не искам да я гледам тъжна!

В последните няколко години започна все по-често да има здравословни проблеми-хормонален дисбаланс,често боледуване,проблеми с щитовидната жлеза...Доколкото съм наясно по темата, жена,която на тези години още не е правила с**с, е напълно възможно да има проблеми с хормоните,че дори и да навлезе много рано в менопауза...

Моля,дайте ми съвет! Какво още да направя?Как да постъпя? Кой е правилният подход?

П.С Тя дори не знае как да се държи в присъствието на един мъж!

12 коментарaДобави коментар »

mystifier

От mystifier21.03.2018, 09:45 ч.

Видя ли, че авторката Саша (твоята учителка) на тази история не се появи, а ти й наричаш изказването в историта ТЪПОТИЯ. Поне се смили за нея без да я обиждаш. Но как ще се въздържиш от обиди, когато ти не познаваш стила й...

Виж всички коментари за "Трябва да помогна на най-добрата си приятелка".

Още истории от "Споделено"

От какво ме е страх?

От какво ме е страх?

Здравейте, Този сайт без да искам го открих, докато се ровех из нета.. и доста ми...

Доверие: за и против

Доверие: за и против

Колко боли от това да се разочароваш от хората до теб, колко пъти да допуснеш една...

Поредното възмущение. Няма имена, няма история, няма НАРОД!

Поредното възмущение. Няма имена, няма история, няма НАРОД!

В последните 20 години сме в т.н. "Преход",  да но на какво?След това начало...