Трябва да помогна на най-добрата си приятелка

От 12 коментара0/5

Трябва да помогна на най-добрата си приятелка

Здравейте!
На 27 години съм,от гр.София. С най-добрата ми приятелка се познаваме откакто се помним. Тя е с година по-голяма от мен и никога не е имала интимна връзка.

Тя е прекрасен,добър,умен и честен човек и изобщо не изглежда зле,но има огромни комплекси,заради тялото си. С наднормено тегло е и е доста висока. Така е от малка-тогава другите деца постоянно ѝ се подиграваха,а момчетата,които харесваше ѝ се присмиваха.

Докато растяхме винаги съм ѝ повтаряла,че килограмите не определят човек,че има мъже,които си падат по закръглени жени и най-вече,че щом се чувства зле в тялото си,то тогава трябва да спортува и да се храни здравословно. Какво ли не съм ѝ предлагала-да ходим заедно на фитнес,да тичаме в парка,да посещаваме курсове по танци и т.н. Изготвях ѝ даже хранителни режими,съобразени с начина ѝ на живот.Дори накарах майка ѝ да купи тренажор за вкъщи,но не-тя постоянно си намира оправдания и нито спазва диета,нито се движи.Излизах с нея по заведения,запознавах я с добри и хубави момчета,но винаги накрая ми казваше: "Ти луда ли?!Няма начин тоя да хареса мен!" и прочие.

Вбесява ме,но я обичам и не искам да я гледам тъжна!

В последните няколко години започна все по-често да има здравословни проблеми-хормонален дисбаланс,често боледуване,проблеми с щитовидната жлеза...Доколкото съм наясно по темата, жена,която на тези години още не е правила с**с, е напълно възможно да има проблеми с хормоните,че дори и да навлезе много рано в менопауза...

Моля,дайте ми съвет! Какво още да направя?Как да постъпя? Кой е правилният подход?

П.С Тя дори не знае как да се държи в присъствието на един мъж!

12 коментарaДобави коментар »

mystifier

От mystifier21.03.2018, 09:45 ч.

Видя ли, че авторката Саша (твоята учителка) на тази история не се появи, а ти й наричаш изказването в историта ТЪПОТИЯ. Поне се смили за нея без да я обиждаш. Но как ще се въздържиш от обиди, когато ти не познаваш стила й...

Виж всички коментари за "Трябва да помогна на най-добрата си приятелка".

Още истории от "Споделено"

"УСЕЩАМ, ЧЕ ПОТЪВАМ...."

"УСЕЩАМ, ЧЕ ПОТЪВАМ...."

Омъжих се преди 9 години.Исках повече от всичко на света да имам хубаво...

Той отново идва в съня ми, за да напомни за себе си

Той отново идва в съня ми, за да напомни за себе си

Много, много странно.... Когато днес седнах на компютъра си, се разрових в нета с...

Страх ме е

Страх ме е

Моята история може и да е тъпа, но въпреки това ще я напиша. Аз съм на 23...