Трябва да помогна на най-добрата си приятелка

От 11 коментара0/5

Трябва да помогна на най-добрата си приятелка

Здравейте!
На 27 години съм,от гр.София. С най-добрата ми приятелка се познаваме откакто се помним. Тя е с година по-голяма от мен и никога не е имала интимна връзка.

Тя е прекрасен,добър,умен и честен човек и изобщо не изглежда зле,но има огромни комплекси,заради тялото си. С наднормено тегло е и е доста висока. Така е от малка-тогава другите деца постоянно ѝ се подиграваха,а момчетата,които харесваше ѝ се присмиваха.

Докато растяхме винаги съм ѝ повтаряла,че килограмите не определят човек,че има мъже,които си падат по закръглени жени и най-вече,че щом се чувства зле в тялото си,то тогава трябва да спортува и да се храни здравословно. Какво ли не съм ѝ предлагала-да ходим заедно на фитнес,да тичаме в парка,да посещаваме курсове по танци и т.н. Изготвях ѝ даже хранителни режими,съобразени с начина ѝ на живот.Дори накарах майка ѝ да купи тренажор за вкъщи,но не-тя постоянно си намира оправдания и нито спазва диета,нито се движи.Излизах с нея по заведения,запознавах я с добри и хубави момчета,но винаги накрая ми казваше: "Ти луда ли?!Няма начин тоя да хареса мен!" и прочие.

Вбесява ме,но я обичам и не искам да я гледам тъжна!

В последните няколко години започна все по-често да има здравословни проблеми-хормонален дисбаланс,често боледуване,проблеми с щитовидната жлеза...Доколкото съм наясно по темата, жена,която на тези години още не е правила с**с, е напълно възможно да има проблеми с хормоните,че дори и да навлезе много рано в менопауза...

Моля,дайте ми съвет! Какво още да направя?Как да постъпя? Кой е правилният подход?

П.С Тя дори не знае как да се държи в присъствието на един мъж!

11 коментарaДобави коментар »

mystifier

От mystifier07.02.2018, 11:53 ч.

Да, писанетo на едно и също нещо два пъти е съвсем излишно, но аз не съм го написал два пъти. Това е поради голямата скорост на интернета-100 mbps, а понякога скоростта я повишават и на 150 mbps. Виж, че и двата коментара са се...

Виж всички коментари за "Трябва да помогна на най-добрата си приятелка".

Още истории от "Споделено"

"Ако не откриваме нещо приятно, то нека потърсим поне нещо ново." Волтер

Имам нужда да се почувствам пак жена

Ще се опитам да съм максимално кратка. Имам приятел от 5 години. Всичко е чудесно ,той...

Мисля, че ще полудея ако не и споделя че я обичам безумно и лудо.

Наказанието за това да бъдеш различен

Ще го кажа направо без да го увъртам - аз съм лесбийка и си падам по жени.

Мъжът зад маската

Императорът на френдзоната

Някак си, никога не успявам да улуча границата между флирт и приятелство...