„Ако бях и разкрил чувствата си...“

От 14 коментара0/5

„Ако бях и разкрил чувствата си...“
 © Сн.: iStock.com

Здравейте,

След дълго колебание реших да споделя и моята история, аз съм мъж на средна възраст с успешен бизнес, разведен от 10 години с две вече пораснали деца, от години имам връзка със своя служителка също разведена с деца, не живеем заедно, тя така пожела, връзката ни върви добре ходим по екскурзии, не крием че сме заедно, но винаги има едно голямо НО!

Преди година и половина във фирмата ми постъпи на работа едно момиче или по-скоро млада жена, обикновено се държа дистанцирано със служителите си особено с хубавите и млади жени /а тя е такава/ защото моята приятелка е доста ревнива.

Но се улавях, че доста често мисля за въпросната жена, по никакъв начин не съм показвал симпатии към момичето, но с течение на времето приятелката ми явно усети симпатиите ми към И /нека я наричаме така/ и се постара да направи престоя и във фирмата наистина непоносим, а аз гледах безучастно, за да не влизам в конфликт с приятелката ми, и така в един хубав ден И не издържа и напусна, а аз отново не направих нищо за да я спра, не исках да си тръгва, наистина я харесвах много, но си казах какво пък ще го преживея, все пак между нас никога не е имало нищо, тя никога не ми е давала знаци, че има някакви симпатии към мен.

Но след като И напусна започнах да усещам липсата и, например когато отивах при някой колега който работи в стаята, в която тя работеше и виждах празното и бюро сякаш нещо ме хващаше за гърлото, понякога пред мен изплува нейния образ.

Не съм виждал И повече от година и половина но мисля все по-често за нея, съжалявам, че нямах смелостта да се противопоставя на приятелката си и да задържа И на работа, може би можеше да се получи нещо между нас ако бях и разкрил чувствата си.

А същевременно връзката ми се развива монотонно и вече се чувствам отегчен.

Мога ли въобще да направя нещо по отношение на И или да се примиря и да я забравя.

14 коментарaДобави коментар »

herkules

От herkules21.02.2018, 18:40 ч.

Я почакай малко! Ти ли решаваш точно къде ми е мястото? Може на теб да ти се струва безцеремонно и злобаресто отношението ми към жените, само че всеки има право да говори каквото мисли. И по какво съдиш, че жените са ми...

Виж всички коментари за "„Ако бях и разкрил чувствата си...“".

Още истории от "Влюбих се"

Как да го спечеля?

Как да го спечеля?

Много харесвам едно момче, а незнам как да му кажа,защото всъщност сам обвързана и...

Животът ми се преобърна на 180 градуса

Животът ми се преобърна на 180 градуса

Здравейте, скъпи приятели много обичам да чета вашите коментари и се радвам,че...

Влюбена съм, в моя втори братовчед, помощ!

Влюбена съм, в моя втори братовчед, помощ!

Здравейте, приятели на Розали. Ето и моята история! Направо незнам откъде да...