Сънувам мъртъвци

От 203 коментара0/5

Сънувам мъртъвци!
Сънувам мъртъвци!

Здравейте!Може би има много истории,подобни на моята,ако някой има обяснение по въпроса, нека сподели! Някои ще ме помислят за луда,но някои необясними неща са факт!
Принципно не вярвам в магии, живот след смъртта и т.н.,но сънувам починали хора, които ми казват да казвам на техни близки,ч е са добре и да не се притесняват.

Първата сага от сънища,която продължава и до сега понякога,започна преди около 2 години,когато мой комшия почина на около 20-годишна възраст. С въпросното момче се познавахме и само се поздравявахме,не сме били приятели.Н яколко дена след смъртта му го сънувах-дойде вкъщи с една голяма раница,все едно е пътешественик,беше запъхтян и ми каза да кажа на баба му да не се притеснява за него,че бил д?  ?бре,при което аз казах на баба му след няколко дни.

След известно време сънят се повтори 2 пъти -посланието беше същото.
Онази вечер сънувах дядо ми,който почина преди 17 години,аз бях на 7 години и не съм имала кой знае какво привързване към него,дори тогава помня,че приех смъртта равнодушно,може би не съм осъзнавала какво се случва...та на 4 юни т.г. го сънувах и ми каза,че щял да празнува рождения си ден,на сутринта звъннах на баща ми да питам кога е бил роден дядо,той каза,че е бил роден на 6 юни.

Стана ми странно...а иначе постоянно го сънувам ,преди помена му абсолютно винаги,много пъти ми е казвал на сън да кажа на брат ми,на майка ми ,на баща ми,на баба ми да дойдат да   го видят на гроба,явно това става,ако много време не  ходим на гробището.

Днес с майка ми отидохме и изчистихме гроба,да е готов за рождения му ден :)

203 коментарaДобави коментар »

Блум

От Блум24.06.2013, 08:27 ч.

Вече добро утро:) Аз съм забелязала, че хората не обръщат правилно внимание на "добрите" думи. Само се ласкаят от тях. На "лошите" пък се обиждат. Както каза и ти, отвъд думите са нещата. Аз се опитвам да...

Виж всички коментари за "Сънувам мъртъвци".

Още истории от "Загадъчно"

Да не е знак за някаква магия!

Какво означава този подхвърлен "боклук"?!

Здравейте!Искам да споделя за нещо странно,което ми се случи вчера!

За магия ли става въпрос?

За магия ли става въпрос?

Здравейте! Искам набързо да задам един въпрос, понеже съм много некомпетентна в...

Между живота и смъртта

Между живота и смъртта

Случи се преди 35 години,но това което преживях няма да го забравя докато съм жива....